Active Plus Partners Publishing Поръчайте на
преференциална онлайн цена:

Тел. +359 877 564822
E-mail: order@activepluspartners.com
Онлайн форма: Поръчай за 48.75 лв.
Technical Analysis Book Buy now

ОТЗИВИ

„Чета литература за технически анализ от четиридесет години. Това е първата книга по темата, която заслужава да се нарече както всеобхватна, така и добре организирана. Тя ще бъде от голяма полза както на практикуващите специалисти, така и на заинтересованите студенти.”
Фил Рот, CMT, Главен пазарен технически анализатор, Милър Табак & Ко.


„Авторите умело съчетават артистичния и прецизен аспект на техническия анализ. Издаването на тази книга е събитие в света на финансовите пазари и авторите трябва да бъдат поздравени.”
Джон Болинджър, CFA, CMT, Президент, Болинджър Кепитъл Мениджмънт


„Авторите са свършили превъзходна работа, като са направили темата толкова разбираема, като определят целите на всяка глава и проверяват дали те са постигнати и предоставят кратко обобщение в края й. След четири десетилетия стаж в областта, аз съм горд да поставя книгата на моя колега на видно място в моята библиотека с книги за технически анализ.”
Алън Р. Шоу, CMT, бивш Изпълнителен директор на Смит Барни,
втори Президент на Асоциацията на техническите анализатори


„Като преподавател и практикуващ технически анализ, от дълго време търсех книга, която разглежда тази тема от гледна точка на практикуващия специалист и в същото време задоволява нуждите на студента да придобие цялото ядро от знания. Книгата на Къркпатрик и Далкуист е първата, която срещам и която постига целта и в двете направления.”
Брус М. Камич, CMT, Хоноруван преподавател по финанси, Барух Колидж,
и бивш Президент на Асоциацията на техническите анализатори


„Тази книга е чудесен принос към литературата за технически анализ. Авторите се стараят да не преувеличават способностите му и включват приложение за статистическите методи и въпроси за преговор в края на всяка глава. Те дават увереност на всеки, който изучава технически анализ. Независимо дали като самостоятелна книга или в съчетание с други трудове по технически анализ, тази книга трябва да присъства в библиотеката на всеки технически анализатор.”
Ханк Пруден, Професор по бизнес и Изпълнителен директор на Института за технически
анализ на пазарите, Бизнес колеж „Аджено” и университета „Голдън Гейт”


„Технически анализ” е първата книга по темата, която е подходяща за пълни курсове за придобиване на званието „Квалифициран технически анализатор” (CMT) и освобождаване от изпит Серия 86.